Switch language    Switch language   

Blog

Dec 15, 2023

L'elecció de la plataforma elevadora adequada per al teu projecte pot marcar la diferència entre un treball ben fet i possibles complicacions. En aquesta guia, explorarem detalladament els diversos tipus de plataformes elevadores disponibles, brindant-te una orientació pas a pas per a garantir que prenguis la decisió correcta.

Llegir más

Oferim en lloguer i rènting la millor i més moderna maquinària incorporant nous models i noves tecnologies. Un dels segments que més auge adquireix són les plataformes elevadores en els seus més variats models

Llegir más
Mar 28, 2018

Maquinaria en lloguer, plataformes elevadores de persones i carretilles elevadores frontals

Llegir més
Feb 13, 2018

Es molt important el vincle que existeix entre l'ús de plataformes elevadores de persones amb la prevenció de riscos laborals i la reducció de la sinistralitat en els treballs en alçada.

Llegir més
Jun 28, 2016

Unidades móviles de asistencia técnica de SERVEI, empresa dedicada al alquiler y renting de maquinaria. Carretillas elevadoras, apiladores, transpaletas y plataformas elevadoras de personas.

Llegir més
Jun 09, 2016

A SERVEI ens agrada col·laborar amb esdeveniments esportius com aquest, pel seu caire popular i proper al territori en el que treballem, amb patrocinis i aportacions puntuals de plataformes elevadores de persones per atendre necessitats logístiques pròpies de l’acte.

Llegir més
May 20, 2016

Les plataformes elevadores mòbils de personal (PEMP) són equips de treball projectats, fabricats i destinats a l’elevació de persones amb seguretat. S’utilitzen per a realitzar tota mena de treballs en altura com ara muntatges, reparacions, inspeccions, etc., tant d’exterior com d’interior en el àmbit de la construcció, rehabilitació d’edificis i a qualsevol indústria. Però quina ha de ser la formació adequada d’un operador de plataformes elevadores de persones PEMP ?

Llegir más
May 17, 2016

Nova col·laboració de SERVEI, empresa dedicada al lloguer i rènting de maquinària. Carretons, carretilles elevadores, apiladors, transpalets i plataformes elevadores de persones.

Llegir més
Feb 05, 2016

El passat dijous dia 3 de desembre es va celebrar la inauguració de les noves instal·lacions de SERVEI S.A. a Tarragona, amb una exposició de tota la gama de plataformes elevadores de persones autopropulsades, camions cistella, plataformes especials i una mostra de carretons elevadors frontals i de interior, manipuladors telescòpics tot terreny, etc. amb 45 màquines de diferents models exposades per l’ocasió.

Llegir más