Switch language    Switch language   

Empresa

A SERVEI S.A.U. treballem des del 1973 per oferir solucions en lloguer i rènting de maquinària.

Des del principi, una de les nostres prioritats ha estat oferir una atenció excel·lent als clients. Per això estem posicionats com una de les empreses del sector líders en qualitat de servei.

Vam iniciar l’activitat orientats als usuaris de carretons elevadors. Des d’aleshores, la nostra ubicació estratègica a Sabadell (el Vallès) ens ha permès atendre les necessitats d’una indústria amb una gran capacitat d’innovació i de producció de béns, equips i serveis amb un valor afegit molt alt. A més, hem viscut el desenvolupament industrial de l’àrea metropolitana de Barcelona, on el sector logístic i del transport s’han vist afectats pel fort creixement de les zones properes al port i a l’aeroport de Barcelona.

Tot això ha facilitat que SERVEI, S.A.U., estimulada per les noves necessitats i reptes, hagi crescut amb els seus clients arreu de Catalunya i ofereixi sempre la millor i més moderna gamma de maquinària, renovada constantment, incorporant nous models i noves tecnologies.

Una d’aquestes línies de producte ha estat el de les plataformes elevadores autopropulsades, destinades a treballs de manteniment industrial, rehabilitació d’edificis, serveis urbans, etc. Des de fa deu anys, a més de manipular càrregues, també enlairem persones. I fer-ho de manera segura i responsable encaixa perfectament amb la nostra filosofia de SERVEI.

L’aparició del rènting dóna un impuls definitiu al mercat del lloguer. Oferim directament aquest servei o el gestionem amb les millors opcions financeres disponibles en cada moment. Ara, amb una àmplia flota de maquinària, incorporem la fórmula de rènting flexible per apropar aquest sistema a usuaris nous. La globalització, els canvis i l’adaptació constant a l’evolució del mercat fan que les empreses requereixin flexibilitat a l’hora de resoldre les seves necessitats.

En ple segle XXI, continuem amb la voluntat d’oferir als nostres clients un servei excel·lent. Volem contribuir a millorar els seus processos aportant innovació, compromís i fiabilitat, col·laborant al seu costat de manera competitiva i responsable amb el medi ambient i les persones.