Com podem reduir riscos a l'hora de fer treballs en alçada al actuar en avaries o manteniments de maquinaria i instal·lacions industrials ?

Totes les empreses estem cada cop mes compromeses amb l’adopció de mesures de seguretat i prevenció que contribueixin a reduir els índex d'accidentabilitat. Els treballs en alçada son un dels principals riscos d'accidents laborals i probablement el que genera mes respecte i prevenció, entre les persones dedicades a tasques de manteniment.

Quan arriba l’hora d’enlairar persones, volem fer-ho segurs de que els mitjans que utilitzem, son els mes adequats, estan en perfecte estat d'utilització, compleixen la normativa i compten amb la documentació i certificacions que avalen aquests fets.

Disposar dels recursos adients i en perfecte estat no sempre es fàcil i econòmic. Les plataformes aèries son la millor solució, però es tracta d'un equipament que requereix una forta inversió, despesa de manteniment, control i revisions anuals de seguretat, etc. Desprès, hi ha el risc de que la màquina adquirida, no s'adapti a futures necessitats i hàgim de tornar al punt de partida havent de planificar noves inversions.

Amb la proposta de RENTING FLEXIBLE podem ajudar-los a obtenir tots aquests avantatges:

Resoldre a través d’una quota mensual fixa, totes les despeses que intervenen: màquina, manteniment, servei d’assistència, reparacions, desgast de rodes, renovació de bateries elèctriques, gestió de residus, revisions anuals de seguretat, assegurances, etc.

Evitar desviacions pressupostaries i aconseguir una millor fiscalitat, derivada del concepte de despesa que té el renting o el lloguer respecte a la compra o inversió. Especialment, si son actius no relacionats directament amb el nucli del negoci.

Flexibilitat i adaptació als canvis que vagin apareixent en el seu negoci, al poder substituir el model de plataforma escollida inicialment, en qualsevol moment del termini contractat sense cap penalització.

Adaptem l'import de la quota mensual a la seva mida, tenint en compte el tipus de màquina, la intensitat d'utilització, les condicions de treball, etc.

Llibertat per poder marxar quan vulgui. El renting flexible permet la cancel·lació anticipada del contracte i li donem un període de prova de 30 dies per poder cancel·lar-lo sense cap penalització.

Consulti les condicions a la nostra web.

I a més, d'una manera molt econòmica, amb quotes mensuals des de 225,00 € + IVA