A SERVEI l’assistència tècnica es la nostra prioritat.

A SERVEI, S.A. sabem que una ràpida resposta davant d’una averia o incidència en una plataforma elevadora de persones(PEMP), es fonamental per a molts dels nostres clients i usuaris.

Cada vegada que algú decideix enlairar-se en una de les nostres plataformes elevadores de lloguer, confia en que darrere de la seva elecció hi ha un equip de professionals que han treballat prèviament para garantir el perfecte estat de l’equip que va a utilitzar, preocupant-se por la realització del manteniment preventiu, les condiciones de seguretat de la màquina i de entregar-la en las adequades condicions de neteja.

Però el nostre servei no acaba aquí. Sabem que a vegades per bé que es facin les coses, l’averia o una incidència imprevista pot immobilitzar una plataforma elevadora, deixant l’operari suspès i enlairat. En aquestes circumstancies es quan es valora disposar d’una ràpida assistència tècnica.

A SERVEI disposem a cada una de les nostres seus de Barcelona, Girona y Tarragona, d’unitats mòbils d’assistència tècnica immediata. Son furgonetes equipades amb una dotació de recanvis bàsics, ferramentes, maquinaria i utillatges destinats a que professionals del manteniment disposin d’allò necessari per a una actuació ràpida i eficient.

Preocupats pel medi ambient, totes les furgonetes de servei, estan també equipades amb recipients i contenidors adequats per reciclar tots els elements contaminants derivats de la nostra activitat, com olis, greixos,, filtres, bateries, etc.