SERVEI patrocina i col·labora amb plataformes elevadores de persones, en activitats esportives populars.

La quarta edició de la Marxa Cicloturista JUFRÉ RIUPRIMER va tenir lloc el diumenge 29 de maig de 2016 a Santa Eulàlia de Riuprimer (Osona), el poble on va néixer i es va entrenar l’exciclista professional Josep Jufré. Ell mateix ha estat el responsable de dissenyar el recorregut, amb la col·laboració del Club Natació VIC ETB i els Ajuntaments de Santa Eulàlia de Riuprimer i Vic.

L’objectiu de La Marxa és gaudir d’una matinal en un entorn excepcional per a la pràctica d’aquest esport, circulant principalment per carreteres secundàries, i d’on destaca l’alt de La Trona, tram habitual de la Volta Ciclista a Catalunya, la Setmana Catalana, de la Cronoescalada de la Volta Ciclista a Osona, o del conegut Catalunya Ral·li Costa Brava.

Es tracta d’una marxa cicloturista i no té un caire competitiu. Es pot escollir entre un recorregut llarg, de 156 Km de distància i un desnivell acumulat de 2.457 metres; i un recorregut curt, de 103 Km de distància i un desnivell acumulat de 1.600 m

La Marxa forma part dels tres calendaris de la Federació Catalana de Ciclisme.

A SERVEI ens agrada col·laborar amb esdeveniments esportius com aquest, pel seu caire popular i proper al territori en el que treballem, amb patrocinis i aportacions puntuals de maquinaria per atendre necessitats logístiques pròpies de l’acte. En aquest cas vam subministrar una plataforma elevadora de tisora amb motor dièsel de la nostra flota de lloguer, model GENIE GS-2669-RT.

Estem preparant la nova delegació de SERVEI S.A. a Vic, on aproparem la nostra activitat de renting i lloguer de carretons i plataformes elevadores de persones (PEMP) a tots els usuaris de la zona. Preveiem una imminent apertura per poder estar plenament operatius en poques setmanes.

Si voleu mes informació sobre aquesta jornada, cliqueu en el següent enllaç:

Video resum de la marxa

SERVEI, ...15 anys enlairant persones