El passat dijous dia 3 de desembre es va celebrar la inauguració de les noves instal·lacions de SERVEI S.A. a Tarragona, amb una exposició de tota la gama de plataformes elevadores de persones autopropulsades, camions cistella, plataformes especials i una mostra de carretons elevadors frontals i de interior, manipuladors telescòpics tot terreny, etc. amb 45 màquines de diferents models exposades per l’ocasió.

A l’esdeveniment van assistir representants de diferents empreses del sector químic, manteniments industrials, construcció, transport i logística, i formació entre d’altres. Tots ells clients, col·laboradors, també proveïdors i representants d’organismes oficials.

L’acte es va desenvolupar de la ma de Nicolás Pecino, Delegat comercial de SERVEI a Tarragona, amb les intervencions de Sofia Gabarró, Gerent de la companyia de la que destaquem seguidament un extracte del seu parlament, Gonçal Garriga Responsable Comercial destacant el valor del concepte SERVEI com a eix principal sobre el que gira tota la política de l’empresa i finalment Ramón Gabarró, President i fundador de SERVEI S.A. agraint a tothom la seva assistència i l’atenció rebuda.

La inauguració es va cloure amb una aperitiu i copa de cava, on tots els assistents van poder comentar i compartir l’acte, on es va aprofitar per presentar el video corporatiu de l’empresa i l’espot destinat a promoure la presencia de SERVEI S.A. a les xarxes socials i incrementar el posicionament de l’empresa a Internet.

Resum del parlament de Sofía Gabarró

Nuestros inicios se remontan al año 1973 en Sabadell, cuando comenzamos alquilando y reparando carretillas elevadoras y otros vehículos industriales. En los años 90 incorporamos en nuestra flota las primeras unidades de plataformas elevadoras de personas.

Els nostres inicis es remunten a l'any 1973 a Sabadell, quan vam començar llogant i reparant carretons elevadors i altres vehicles industrials. Als anys noranta ja vam adquirir per la nostra flota de lloguer les primeres plataformes elevadores. Vam ser dels primers en oferir els contractes a llarg termini (coneguts com rentings) de carretons elevadors. Els primers clients de llarg termini van ser les multinacionals, que no tenien tant arrelat el sentit de la propietat. Actualment moltes son les empreses que ja prefereixen el lloguer, no només per les avantatges econòmiques – financeres, sinó per la despreocupació de la gestió de la flota, fent-nos càrrec nosaltres com especialistes que som dels manteniments, reparacions i solució d’avaries, revisions de seguretat, gestió de la documentació, adaptació de les màquines a la normativa vigent en cada moment, temes mediambientals com el seguiment dels residus, etc

Amb tota l’experiència d’aquests anys, no ens considerem uns simples llogaters de maquinaria d'elevació, sinó que la nostra vocació, el nostre ADN és tot el servei que oferim amb el lloguer i la nostre obsessió per la seguretat.
Disposem d’un equip de persones molt involucrades amb el projecte, que fan seves les necessitats dels clients i d'una flota de lloguer d'unes 500 màquines que constantment renovem, retirant totes aquelles que no ens donin fiabilitat. Realitzant un gran esforç d'inversió en nous equips, incorporant les darreres novetats del mercat adaptades a les noves tecnologies. Sempre tenim present que són elements de treball que es posen a disposició de persones, que evidentment han d'estar formades i preparades per utilitzar-les, però que nosaltres les mantenim per tal que estiguin en optimes condicions de seguretat. No llogarem mai una màquina en la que nosaltres mateixos no siguem capaços de pujar-hi perquè no ens dona garantia de seguretat.

Com a empresa familiar que som, la nostra política és de pensar en el llarg termini i no limitant-nos en el curt. Aquesta política seguida durant tants anys, l'hem agraït ens els darrers temps de situació econòmica desfavorable, de la que n'hem sortit reforçats i preparats per assolir els nous reptes sense perdre mai les nostres màximes: màxim SERVEI, màxima SEGURETAT i seguir sent una empresa socialment responsable.

L’any 2007 vam obrir la nostra seu de Girona i avui, desprès d’uns mesos d’esforç i preparació celebrem l'apertura d'aquesta nova seu a Tarragona. Vam decidir obrir-la per atendre millor als clients que ja tenim aquí, doncs la proximitat és la que ens permet donar un millor servei, pel potencial del territori i perquè sabem que podem complir perfectament amb les exigències de les empreses d’aquí pel que fa a servei i seguretat. Estem molt agraïts per l’acollida rebuda i tenim confiança en el futur de la col·laboració entre les empreses de Tarragona i SERVEI S.A.

SERVEI S.A. es una empresa dedicada al lloguer i renting de carretons i plataformes elevadores autopropulsades, establerta a Sabadell l’any 1973. El seu àmbit d’actuació es Catalunya, amb delegacions a Girona i Tarragona. Disposa d’una flota de maquinaria amb mes de 500 unitats i un equip humà de mes de 30 persones, excel·lents professionals coneixedors del producte i del servei de lloguer, tant pel que fa curt com a llarg termini. Des d’1 dia fins a 5 anys. Es present en diferents sectors com el logístic, transport, magatzematge i distribució, industries com l’alimentaria, automoció, química, petroli, manteniments industrials, construcció i obra civil, així com al manteniment i rehabilitació d’edificis. També donem servei a esdeveniments, espectacles, fires, concerts, etc. Contribuïm a millorar els processos dels nostres clients, aportant compromís, innovació i fiabilitat, col·laborant al seu costat de forma competitiva i responsable amb el medi ambient i les persones.